Linkovi
uskoplje.blog.hr

Brojevi žiro računa HNK "Sloga"
Unicredit Zagrebačka banka
3382802200252096

Hypo Alpe Adria Bank
3060440000016147
Devizni račun Hypo Alpe Adria Bank
7100-4236231290000

Trener Zrinko (Ljuban) Jozić, 27.06.1959,Uskoplje
Kristijan (Stojan) Matišić,14.03.1988.,Trnovača
Vlado (Stipan) Grubeša, 18.05.1983.,Uskoplje
Stjepan (Josip) Marina, 21.03.1989.Bugojno



Sloga Uskoplje

utorak, 29.08.2006.

Sa zakašnjenjem Vir - Sloga 1 : 0

Evo sa zakašnjenjem donosimo kratko izvješće sa prve prvenstvene utakmice HNK "Sloge". Sloga je utakmicu prvog kola odigrala u Viru sa istoimenom momčadi i prošla je kao i zadnjih nekoliko gostovanja. To znači da nije bilo teorije da Sloga osvoji bar bod. Već je postalo tradicija da Sloga u Viru gubi rezultatom 1 : 0 uz silne provokacije domaćih nogometaša i suđenje koje je za svaku osudu. Sloga je gol primila u 3 minuti i više nije bilo teorije da se rezultat promijeni. Na terenu koji više sliči na stazu za popularne enduro utrke domaći nogometaši, ne birajući sredstva, uz suce koji im nisu smjeli pokazati kartone niti u slučajevima kada su svi na "stadionu" čuli otvorene prijetnje domaćih nogometaša glavnom sucu Stojanu Krešiću (koji je od delegata utakmice, gle čuda, dobio ocjenu 8,5 ???.).

Da je sve u nogometnoj organizaciji "na svom mjestu" govori i činjenica da na faksove Sloge do danas nije stigao niti jedan fax ( rezultati utakmica prvog kola, raspored službenih osoba za naredne utakmice, kontakt telefoni….), a na upit u savezu rekoše da nisu znali broje na koje treba dostavljati izvješća. E to bi im i povjerovali da na te broje, koje navodne ne znaju, nisu uredno dostavili zahtjev i račun za plaćanje kotizacije za natjecanje.
Sloga je nastupila u sasatavu : Mladen Marinčić, Josip Perić, Zdravko Šekerija (Kristijan Matišić), Ivan Matišić, Josip Posavac, Damir Juričić, Ivan KIatović (Mario Perić), Zdravko Fišić, Jurica Grubeša, Vlado Grubeša, Hrvoje Vuković (Ivo Posavac).

- 21:26 - Komentari (9) - Isprintaj - #

nedjelja, 20.08.2006.

Počinje prvenstvo

Kao i svake godine odmah nakon malonogometnog turnira "Uskoplje 2006" HNK "Sloga" započinje natjecanje u Drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, skupina JUG.
Natjecateljska sezona počinje danas utakmicama prvog kola. Nadamo se da će ove godine nastupiti svih 16 predviđenih klubova, a ove godine ova liga bi se mogla svrstati u rang prve lige jer su borbu za naslov prvaka najavili Drinovci, Čapljina, Branitelj iz Mostara i Turbina iz Jablanice. Pored ovih momčadi i Sloge trebali bi nastupiti : Tomislav, Ljubuški, Grude, Stolac, Kupres, Rama, Lokomotiva iz Mostara, Međugorje, Neretva iz Čeljeva, Kamešnica i Vir.
Kažemo "trebali bi nastupiti" iz jednostavnog razloga – nedostatak financijskih sredstava. Već smo i ranije pisali da je natjecanje izuzetno skupo i da nije riješeno pitanje financiranja sportskih klubova. Samo za kotizaciju u ovom rangu natjecanja treba uplatiti Nogometnom savezu 4.000,00 KM ( četiri tisuće konvertibilnih maraka). A klubovi za ovaj iznos ne dobiju gotovo ništa. Važno je da je onima u Savezu dobro.
Tako do danas na adresu HNK "Sloge" nije došao niti jedan dopis iz Nogometnog saveza u svezi sa predstojećim natjecanjem, te se ne zna koji klubovi igraju subotom a koji nedjeljom, nema adresara, liste sudaca i delegata, zapisnika za utakmice i da ne nabrajamo – nema ništa. Kažu – nemaju brojeve telefona, ali kad su trebali poslati račun za kotizaciju sve su odmah znali. Divno društvo, dobro organizirano – ali samo za uzimanje novca. I onda se čude što je nogomet na niskim granama.
Što se tiče stanja u HNK "Slogi" situacija je uobičajena za ovaj period. Većina nogometaša igra na malonogometnim turnirima i početak natjecanja dočekali su bez ijednog treninga. Nadamo se samo da će trener Zrinko Jozić, koji je prošle godine sjajno odradio posao, imati na raspolaganju dovoljan broj nogometaša koji će dolaziti na treninge te da će Sloga i ove godine zauzeti mjesto u sredini tablice, gdje joj je objektivno i mjesto. Uobičajeno je da prvih nekoliko kola Sloga ima problema, ali već smo na to navikli.


- 23:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 15.08.2006.

Završen turnir "Uskoplje 2006"

Nakon što su jučer ( subota, 13. kolovoza) zbog jake kiše, koja je padala gotovo cijelog dana, odgođene utakmice za treće i prvo mjesto danas su po idealnom vremenu odigrane zadnje utakmice na tradicionalnom, desetom po redu, malonogometnom turniru "Uskoplje 2006".
Na prepunom igralištu Srednje škole "Uskoplje" u utakmici za treće mjesto sastale su se dvije momčadi iz susjedne općine Prozor – Rama. Nakon uzbudljive i neizvjesne utakmice bolja je bila momčad Geza Beljušić koji su rezultatom 4 : 3 savladali momčad Gradske kavane Rama.
Geza Beljušić
Gradska kavana Rama

U finalnoj utakmici sastali su se Caffe Picasso i Caffe Holywood iz Jajca. U izuzetno korektnoj utakmici obje momčadi su prikazale odličan nogomet. Rezultat je bio krajnje neizvjestan, a na kraju slavila je momčad Caffe Holywooda rezultatom 3 : 2. Pobjedonosni pogodak postigli su 3 minute prije kraja utakmice i tako su, ipak, zasluženo osvojili prvo mjesto i novčanu nagradu od 4 tisuće konvertibilnih maraka.
Caffe Picasso
Caffe Holywood
Osvajanjem prvog mjesta momčad Caffe Holywooda se svrstala u red najuspješnijih momčadi u desetogodišnjoj povijesti ovog malonogometnog turnira. Naime, ova momčad iz Jajca, gotovo u istom sastavu, redovito nastupa na turniru i po pravilu je uvijek nastupala bar u polufinalu. Zbog svog izuzetno sportskog ponašanja na terenu postali su miljenici uskopaljskih poklonika malog nogometa, te je večeras, vjerojatno zbog toga, brojno gledateljstvo bilo izuzetno mirno, gotovo kao u kazalištu, što je iznenadilo sve aktere završne večeri turnira.
Predsjednik HNK Sloge – Anto Zeko i Ljuban Čavka kapetan Caffe Holywood
Pobjednici s vjernim navijačima
Najbolji strijelac na ovogodišnjem turniru je nogometaša momčadi Caffe Picasso Dražen Matišić koji je postigao 13 pogodaka.

Kako organizatori turnira nisu mogli naći suce u Uskoplju sve susrete odlično su vodili suci iz Livna Mladen Pavić i Stipe Velić.







- 01:20 - Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 12.08.2006.

POŠK

Već smo ranije rekli da je POŠK najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg malonogometnog turnira "Uskoplje 2006". Svi se još sjećaju starijih generacija nogometaša iz Podgrađa (Šigo, Lili, Brane Stojanović ....) koji su gotovo redovito nastupali u završnicama ondašnjih malonogometnih turnira kada su svojom nadahnutom igrom oduševljavali poklonike malog nogometa. Ali, zadnjih nekoliko godina na turniru se nisu pojavljivale momčadi iz Podgrađa da bi ove godine, napokon, dočekali jednu dobru i mladu momčad koja bi u budućnosti mogla dostići slavu svojih prethodnika.
Za POŠK su ove godine nastupili :
Miroslav Oreč,
Josip Čivčija,
Miroslav Stojanović,
Toni Stojanović,
Andrej Rezo,
Blaž Marić,
Vinko Bandić,
Jakov Bandić,
Petar Bandić

- 01:02 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Poznati finalisti

Nakon večerašnjih utakmica poznati su finalisti tradiconalnog, desetog po redu, malonogometnog turnira "Uskoplje 2006".
Nakon odličnih polufinalnih utakmica u finale su se plasirali Caffe Picasso i Caffe Holywood iz Jajca.

Rezultati polufinala :

Caffe Picasso - Geza Beljušić 3 : 2

Caffe Holywood - Gradska kavana Rama 4 : 3


Utakmica za prvo mjesto, kao i ona za treće, odigrat će se u nedjelju, 13. kolovoza.

- 00:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 11.08.2006.

Poznati polufinalisti

U drugim četvrtfinalnim utakmicama postignuti rezultati :

Caffe Picasso - Caffe Charlie 2 : 1
Caffe Holywood - Benzinska crpka Budeš 1 : 1 (5 : 4 penali)


Tako se u polufinalnim susretnima, koji se igraju u petak, sastaju

Geza Beljušić - Caffe Picasso
Caffe Holywood - Gradska kavana Rama
.


- 17:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 08.08.2006.

Nikad lakše u polufinale

Dvije momčadi iz susjedne Rame su vrlo lako ušle u polufinale malonogometnog turnira "Uskoplje 2006".

U prvim četvrtfinalnim utakmicama postignuti su rezultati :
Geza Beljušić - Karlovačko 5 : 0
Gradska kavana Rama - POŠK 6 : 2


Oslabljena momčad Karlovačkog bez dvojice najboljih nogometaša, Ermina Zeca i Aida Alispahića, bili su lak zalogaj za dobru momčad Geza Beljušić.
U drugom susretu iskusnim nogometašima Gradske kavane Rama slabašan otpor su pružili nogometaši POŠK-a, najprijatnijeg iznenađenja turnira.
Tako se u polufinalu, nažalost, može naći samo jedna momčad iz Uskoplja.

- 23:16 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 07.08.2006.

Poznat i drugi četvrtfinalni par

Danas je završeno natjecanje po skupinama. Odigrani su mečevi u skupinama C i D.
Skupina C

Caffe Picasso - Benzinska crpka Budeš 2 : 6
Ždrimci - Tiskara Humac 6 : 5 (Joakim Perić postigao 5 golova)

Skupina D

Caffe Charlie - Caffe Holywood 3 : 2
Paloč d.o.o. - Caffe Saloon 3 : 2

Tako se u četvrtfinalu sastaju (utakmice se igraju u srijedu)

Caffe Picasso - Caffe Charlie
Benzinska crpka Budeš - Caffe Holywood

- 23:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 06.08.2006.

Poznati prvi četvrtfinalisti

Nakon današnjih utakmica

Gradska kavana Rama - Karlovačko 2 : 0
Kandija - Folkoteka San Marco 5 : 5

poznati su prvi četvrtfinalist. U utorak 08. 08. u četvrtfinalu sastaju se :

U 18 i 30 Geza Beljušić - Karlovačko,
U 19 i 30 Gradska kavana Rama - POŠK

- 22:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 05.08.2006.

Završeno u skupini A

Današnjim utakmicama završeno je natjecanje u skupini A. Riješena je i posljednja dilema. prvo mjesto uvjerljivo je osvojila momčad Geza Beljušić.

Geza Beljušić - POŠK 8 : 2

U skupni D odigrani su susreti

Caffe Charlie - Južni Potez 7 : 5
Caffe Hollywood - Caffe Salon 7 : 1

U ovoj skupini sigurana je momčad Caffe Holywood koji u ponedjeljak igra vrlo zanimljiv meč protiv Caffe Charlie. Caffe Charlie samo u slučaju bilo kakve pobjede prolazi dalje.

- 22:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 04.08.2006.

Skupina B
Dobrošin - Karlovačko 0 : 3 b.b.

Momčad Dobrošina nastavlja sa nesportskim ponašanjem. Postalo je već uobičajeno na nekoliko zadnjih turnira da kad igra momčad Dobrošina nestane lopta. na to smo se navikli. Večeras se nisu niti pojavili na terenu, te su tako još jednom pokazali svoj "sportski" duh.

Skupina C

Caffe Picasso - Tiskara Humac 6 : 1
Krupa - Benzinska crpka Budeš 1 : 1

Caffe Picasso potvrdio prvo mjesto u skupini dok mladoj momčadi Tiskare Humac ostaje nada da će u zadnjem kolu pobijediti momčad Ždrimaca, a da će Caffe Picasso dobiti Benzinsku crpku Budeš čime bi Tiskara Humac napravila najveće iznenađenje turnira plasmanom u četvrtfinale.

- 23:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 03.08.2006.

Prva iznanađenja

Skupina A
HNK Sloga - Elba 2 : 0
Žuta Greda - POŠK 2 : 4

Prvo iznenađenje na turniru.
POŠK Podgrađe je priredio ugodno iznenađenje svojim navijačima. naime, vrlo lako su došli do pobjede nad favoriziranom momčadi Žute Grede koja je bila finalista Božičnog turnira, a koja se za ovu utakmicu pojačala Jozom Matišićem i Berislavom Milošem.
U četvrtfinale su se tako već plasirale momčadi POŠKA i Geza Beljušić koji će u subotnjem susretu odlučiti tko će biti prvi u skupini.


Skupina B

Gradska kavana Rama - Folkoteka San Marco 3 : 1

U skupini B sigurno je samo da Gradska kavana Rama ide u četvrtfinale dok će zadnje utakmice odlučiti o drugom sudioniku četvrtfinalnih mečeva. U zadnjem kolu se sastaju :
Gradska kavana Rama - Karlovačko
Kandija - Folkoteka San Marco

- 23:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 02.08.2006.

Skupina C

Zdrimci - Benziska crpka Budes 1 : 1

Skupina D

Caffe Holywood - Juzni potez 6 : 3

Paloc - Caffe Charlie 4 : 3

- 23:13 - Komentari (2) - Isprintaj - #

utorak, 01.08.2006.

Skupina B

Gradska kavana Rama - Dobrosin 7 : 1
Kandija - Karlovacko 2 : 3

Skupina C :
Caffe Picasso - Krupa 3 : 1

- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Rujan 2009 (11)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (5)
Svibanj 2009 (15)
Travanj 2009 (15)
Ožujak 2009 (3)
Srpanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (9)
Travanj 2007 (10)
Ožujak 2007 (8)
Studeni 2006 (2)
Listopad 2006 (8)
Rujan 2006 (3)
Kolovoz 2006 (14)
Srpanj 2006 (8)
Lipanj 2006 (3)
Svibanj 2006 (12)
Travanj 2006 (16)
Ožujak 2006 (6)
Prosinac 2005 (16)
Studeni 2005 (9)
Listopad 2005 (1)
Kolovoz 2005 (2)
Srpanj 2005 (6)
Lipanj 2005 (12)
Svibanj 2005 (31)
Travanj 2005 (32)
Ožujak 2005 (23)
Veljača 2005 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Hit Counter




Jurica (Anto) Grubeša,29.01.1982., Uskoplje
Ivan (Vinko) Matišić, 08. 12. 1985., Paloč
Ivan (Zvonko) Katović, 04.10.1990., Ždrimci
Mario (Zvonko) Perić, 08.02.1990., Ždrimci